Adres

CONTACT

volg ons op

Hoornderweg 20, 

1791 PN, Den Burg

Texel

TEL: +31 (0) 6 37419737

E-MAIL: boerderijdekamp@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

AANGESLOTEN BIJ

© 2017 De Tesselse kamp | design en fotografie door Taseelman

De Zorgboerderij

Op de boerderij is er iedere dag wel iets te doen! 

In de ochtend beginnen wij met een kopje koffie of thee in de woonkeuken, even bijkletsen en de dag doornemen. Daarna komt het verzorgen van de dieren. Natuurlijk vinden de dieren het ook fijn om even aandacht te krijgen, een knuffel en een aai is altijd goed! 

Naast de dieren zijn er ook veel andere dingen te doen op de boerderij, zo is er een groente en bloemen tuin, een kleine fruitboomgaard en een werkplaats. Qua activiteiten gaan wij met de seizoenen mee, zo is er ieder seizoen iets anders te doen en blijft het altijd afwisselend. 

Als het minder mooi weer is maken wij graag appeltaart van onze eigen appels of iets anders lekkers voor bij de koffie. Ook is er dan ruimte voor creatieve activiteiten. 

Show More
Activiteiten
VOOR WIE?

Bij zorgboerderij De Tesselse Kamp is er plaats voor mensen die affiniteit voelen met de dieren en het boerenleven. Wij richten ons met name op ouderen en kinderen met een zorgvraag. We zien het als uitdaging om deze doelgroepen samen te brengen en te begeleiden, waar beide doelgroepen iets van elkaar kunnen leren. 

 

Het doel van de dagbesteding is om de zelfstandigheid zo veel mogelijk te bevorderen of te behouden. Wij willen dagbesteding bieden waarbij mensen zich nuttig voelen en kunnen genieten van de dieren en ruimte om zich heen.