DE ZORGBOERDERIJ

De dagbesteding die wij bieden gaat met de seizoenen mee, wij houden het zo dicht mogelijk bij de boerderij en het buitenleven. We gaan graag naar buiten om bezig te zijn met en bij de dieren, in de tuin of in de stal. We kijken samen met de deelnemers wat bij iemand past en wat deze persoon nodig heeft om een fijne dag te beleven. 

We hebben op de boerderij allerlei dieren die iedere dag verzorgd mogen worden, een bloemen- en groentetuin, een kas, een kleine boomgaard, een werkplaats en een binnenruimte waar creatieve activiteiten kunnen worden gedaan. 

VOOR WIE

Wij bieden op een kleinschalige manier dagbesteding voor oudere mensen met dementie of een verstandelijke beperking en kinderen met een zorgvraag. Wij zien het als uitdaging om deze doelgroepen samen te brengen en te begeleiden, waarbij iedereen iets van elkaar kan leren. Per dag zijn er maximaal 6 deelnemers aanwezig. 

 

Wij willen graag een plek zijn waar mensen zichzelf kunnen en mogen zijn. En dagbesteding bieden waarbij mensen zich nuttig voelen en kunnen genieten van de dieren en natuur om zich heen. 

 

We bieden op de dinsdag en donderdag dagbesteding voor de ouderen en kinderen. Op woensdag en zaterdag is er een groep speciaal voor kinderen. 

dieren.png