top of page

DE ZORGBOERDERIJ

De dagbesteding die wij bieden gaat met de seizoenen mee, wij houden het zo dicht mogelijk bij de boerderij en het buitenleven. We gaan graag naar buiten om bezig te zijn met en bij de dieren, in de tuin of in de stal. We kijken samen met de deelnemers wat bij iemand past en wat deze persoon nodig heeft om een fijne dag te beleven. 

We hebben op de boerderij verschillende dieren die dagelijks verzorgd mogen worden, een bloementuin, een kas, een kleine boomgaard, een werkplaats en een binnenruimte waar creatieve activiteiten kunnen worden gedaan. 

IMG_1581.jpg

VOOR WIE

Wij bieden op een kleinschalige manier dagbesteding voor oudere mensen met dementie of een verstandelijke beperking en kinderen met een zorgvraag. De oudere mensen en kinderen hebben beide hun eigen dagen. We bieden dagbesteding in kleine groepjes waarbij er aandacht is voor een ieder. 

 

Wij willen graag een plek zijn waar mensen zichzelf kunnen en mogen zijn. En dagbesteding bieden waarbij mensen zich nuttig voelen en kunnen genieten van de dieren en natuur om zich heen. 

 

We bieden op de maandag, dinsdag en donderdag dagbesteding voor ouderen. Op woensdag en zaterdag is er een groep speciaal voor kinderen. 

dieren.png
bottom of page