top of page

BLOEMEN VAN HET SEIZOEN
MET LIEFDE GETEELD 

20190824-IMG_6380.jpg

Zelf houden we ontzettend van bloemen! We begonnen met onze bloementuin in de voortuin, een stukje van 10x5 meter, al gauw kwam er nog zo’n stukje bij en begonnen we de bloemen te verkopen in Den Hoorn bij Spar Goënga. Ondertussen is onze hobby zo uit de hand gelopen dat we ongeveer 1000 m2 aan bloementuin hebben. 

We willen ons graag onderscheiden in planten, het liefst bijzondere soorten en kleuren die niet overal te verkrijgen zijn. Daarom bestellen we zaadjes uit Engeland en Amerika, hier lopen zij iets voor op Nederland en heb je de mooiste kleuren en nieuwste soorten. Dit zie je ook terug in onze boeketten, we zorgen met veel liefde voor de planten en plukken alles vers, zodat er zo lang mogelijk van genoten kan worden! 

 

Wanneer je een mooi boeket van ons wil kan je een bestelling doorgeven, op het moment dat je de bestelling doorgeeft gaan we pas de bloemen plukken! Op deze manier zijn de bloemen super vers en krijg je altijd een boeket dat speciaal voor jou met zorg en aandacht is geplukt. 

 

Op vrijdag is ons bloemenwinkeltje open van 9.00 tot 17.00, de stolp hebben we omgetoverd tot een klein winkeltje waar we onze boeketten uit de tuin verkopen. De stolp is lekker koel en donker, hier staan de bloemen dus altijd goed! We hebben ervoor gekozen om geen bloemen meer aan de weg te verkopen omdat er helaas veel werd meegenomen zonder te betalen, maar ook omdat de weersomstandigheden de bloemen niet altijd ten goede komen. De prijzen van onze boeketten liggen tussen de €5,- voor een klein boeketje en €30 voor een heel grote bos met mooie bloemen. Maar natuurlijk maken we voor ieder ander bedrag ook een mooi bloemenfeestje! 

BLOEMWERK 

We maken met veel liefde en aandacht voor iedere gelegenheid iets moois met de bloemen uit onze eigen tuin. Doordat we alleen met de bloemen uit onze tuin werken is alles wat wij maken uniek en ben je ervan verzekerd dat de bloemen met veel zorg en liefde, zonder gif en zo duurzaam mogelijk zijn geteeld! 

Wel zijn we hierdoor afhankelijk van de seizoenen en van het weer, maar juist dat maakt het zo ontzettend leuk en hierdoor is geen jaar hetzelfde. Heb je speciale wensen of ben je benieuwd naar wat wij kunnen doen voor jou? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier! 

In het voorjaar beginnen we met prachtige en exclusieve tulpensoorten, daarna komen er een aantal andere bolgewassen zoals fritillaria, martagon lelies en bijzondere alliums. Gevolgd door verschillende vaste planten zoals baptisia, delphinium, thalictrum en astilbe. En als laatst gaan we naar de zomer en herfstbloeiers, dit zijn de één-jarige planten en dahlia's. Ieder seizoen heeft zijn eigen charmes en bloemen. Wij willen graag dit gevoel meegeven wanneer we een boeket of bloemwerk hebben gemaakt! 

20190824-IMG_6049.jpg
20190824-IMG_6046.jpg
20190824-IMG_6385.jpg
bottom of page