top of page
20190824-IMG_6087.jpg

OVER ONS

Mijn naam is Floor Roeper en ik ben in 2016 gestart met zorgboerderij De Tesselse Kamp. Ik ben opgegroeid op de boerderij, in 2007 ben ik op de Kamp komen wonen met mijn ouders en broer en zus, we woonden eerst op een andere boerderij. Nadat ik de havo had afgerond hier op het eiland, heb ik twee jaar in Leeuwarden gewoond en gestudeerd, dit was niet de juiste studie. Om eerlijk te zijn, ik mistte de boerderij en het buitenleven ontzettend! Toen is het idee gekomen om de zorgboerderij op te zetten, ik heb een studie hiervoor gevolgd aan het Clusius College en ben ondertussen gaan kijken wat er nodig was om te beginnen. Zo zijn wij aangesloten bij stichting Heemzorg, een stichting die zorgbedrijven ondersteund en de kwaliteit waarborgt. Het is een kleinschalige stichting waarbij persoonlijk contact centraal staat, ontzettend fijn! Dit is namelijk iets wat ik ook belangrijk vind. 

Na het afronden van de studie kon ik meteen door met de zorgboerderij, er waren ondertussen al een aantal deelnemers begonnen. Tegenwoordig bieden wij 4 dagen in de week dagbesteding voor een erg gevarieerde doelgroep. Er is ook ruimte om samen te werken met scholen voor stagiaires.

Ik vind het fijn om mensen iets mee te kunnen geven van wat ik ook ervaar op de boerderij de rust en de ruimte, de liefde die je krijgt van de dieren en het buitenleven.

bottom of page